Gränsö Kristallkrona Större

Gränsö Kristallkrona 30cm

Ny

1 395 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Gränsö Kristallkrona 30cm

Beskrivning

Vackra Gränsö kristallkrona från Markslöjd är en elegant kristallkrona gjord av mässing- eller kromfärgad metall med klara kristallprismor. Detta är en klassiskt vacker kristallkrona som förgyller så väl matsalen som sovrummet! 

Gränsö kristallkrona ingår i en serie och finns i flera olika varianter. Denna finns i två färger, välj mellan blank, härlig krom eller snyggt, borstad mässing. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter30 cm
Höjd40 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd1,5 m
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdTransparent

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.