Kronovall Kristallkrona Större

Kronovall Kristallkrona

20-272

Ny

3 495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Kronovall Kristallkrona

Fina Kronovall kristallkrona, från Cottex, är en klassiskt vacker barockkrona. Med stora, fina kristaller (K9) av väldigt hög kvalitet och plats för levande ljus är detta en riktig vinnare att placera över matsalsbordet! 

Takkronans stomme är gjord av antikfärgad metall med kedja och kabel i matchande färg. 

Ljuskällor säljes separat, till denna krona behöver du tre stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Specifikationer

Diameter43cm
Höjd51 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)3xMax 40W
Sladdlängd120cm
ProduktfärgAntik
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/K9 Kristall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningTakkontakt ingår

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.