Ventimiglia Golvlampa

rating Inga omdömen
26-364

3 295 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Eleganta golvlampan Ventimiglia, från välkända Markslöjd, är en läcker golvlampa med stomme i svart metall med dekorativa, hängande glasprismor. 

Denna golvlampa har en diameter på 42 cm och en höjd på 1,33 m och blir en riktigt lyxig inredningsdetalj i det stilfulla hemmet. 

Ventimiglia golvlampa har 2 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden.

Ljuskällor säljes separat, till denna golvlampa behöver du 3 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Diameter (cm)
42 cm
Höjd (cm)
132 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
3 x Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Klarglas
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Brilliant
Sockel
E14