• −25%

Ventimiglia Bordslampa

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-363

1 721 kr 2 295 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Eleganta bordslampan Ventimiglia, från välkända Markslöjd, är en läcker bordslampa med stomme i svart metall med dekorativa, hängande glasprismor. 

Denna bordslampa har en diameter på 30 cm och en höjd på 53 cm och blir en riktigt lyxig inredningsdetalj i det stilfulla hemmet. Ventimiglia gör sig lika bra på sängbordet som på ett avlastningsbord i vardagsrummet. 

Ventimiglia bordslampa har 2 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden.

Ljuskällor säljes separat, till denna bordslampa behöver du 3 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
30 cm
Höjd (cm)
53 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
3 x Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Klarglas
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Brilliant
Sockel
E14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.