Kampanj! Ny Ventimiglia Bordslampa Större

Ventimiglia Bordslampa

26-363

Ny

Rabatten slutar om:

1 951 kr

inkl moms

2 295 kr

-15%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Eleganta bordslampan Ventimiglia, från välkända Markslöjd, är en läcker bordslampa med stomme i svart metall med dekorativa, hängande glasprismor. 

Denna bordslampa har en diameter på 30 cm och en höjd på 53 cm och blir en riktigt lyxig inredningsdetalj i det stilfulla hemmet. Ventimiglia gör sig lika bra på sängbordet som på ett avlastningsbord i vardagsrummet. 

Ventimiglia bordslampa har 2 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden.

Ljuskällor säljes separat, till denna bordslampa behöver du 3 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)30 cm
Höjd (cm)53 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)3 x Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Klarglas
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Brilliant
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.