Mary är en läcker takkrona från välkända Markslöjd, med stomme i svart metall och klara brilliant (glas) prismor. Denna kristallkrona passar lika bra över matbordet som över soffbordet och blir en elegant inredningsdetalj i ditt hem! 

Denna taklampa hängs direkt på takkrok och den 1,5 meter långa sladden och den svarta kedjan justeras enkelt efter eget önskemål. Med sin diameter på 70 cm blir detta en ståtlig kristallampa i ditt hem, oavsett placering. 

Ljuskällor säljes separat och till denna taklampa behöver du sex stycken. På bilden ser du Mary kombinerad med kronformade ljuskällor. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Diameter (cm)
70 cm
Höjd (cm)
39 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
6 x Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E14