Hidden Gem Kristallampa 6L 58cm

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
22-146

6 695 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Härliga kristallampan Hidden Gem, är designad av dansprofilen Tony Irving i ett unikt samarbete med välkända Markslöjd. Med stomme i kromfärgad metall och gnistrande prismor i maskinskuret glas blir denna vackra kristallampa en riktig blickfångare i ditt hem! 

Resultatet av samarbetet blev en underbar tolkning av en klassisk kristallkrona i modern tappning! Fylld med både klara och rökfärgade kristaller, som möts och avger en effektfull balans inspirerad av yin och yang. Som grädden på moset kompletteras denna eleganta kristallampa med fyra utbytbara, färgade kristaller så att du själv kan sätta din slutgiltiga prägel på designen. Var och en av de fyra färgerna är noga utvalda och har en speciell, personlig betydelse för Tony Irving.

Färgerna som medföljer är turkos som symboliserar den fina gränsen mellan blått och grönt, lugnet från en klarblå himmel som möter ängens gröna gräs. En härlig vinröd kristall som symboliserar passion och den djupa kärlek du kan uppleva i en kärleks- eller vänskapsrelation. Den medföljande bärnstensfärgade kristallen som symboliserar hösten och värmen från en öppen spis eller en ljuslåga och sist men inte minst den lila som står för exklusivitet och ett harmoniskt lugn.

Ljuskällor säljes separat, till denna pampiga kristallkrona behöver du sex stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Vidden kristallampa
rating 5 5 0.5
Vacker!!

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Diameter (cm)
58 cm
Höjd (cm)
50 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
6xMax 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Sladd och lampkontakt
Garanti
2 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Krom
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E14