Trollenäs Kristallampa 4xE14 Större

Trollenäs Kristallampa 4xE14

21-355

Ny

5 995 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Trollenäs Kristallampa 4xE14

Trollenäs från Markslöjd är en avlång kristallkrona tillverkad i metall med prismor i brilliant kvalitet. Kronan har 4st E14 socklar för max 4x40W ljuskällor. Hängs upp på takkrok. Passar perfekt i matrummet över bordet.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd73 cm
Höjd16 cm
Djup14 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)4xMax 40W
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Brilliant
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdTransparent

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.