Kampanj! Noors Fönsterlampa Kristall Större

Noors Fönsterlampa Kristall

Ny

Rabatten slutar om:

503 kr

inkl moms

629 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Noors fönsterlampa, från Cottex, är en klassiskt vacker fönsterlampa som passar i de flesta hem! 

Gjord i kromfärgad eller antikfärgad metall med många fina K5-kristaller är detta verkligen en charmig och smakfull fönsterlampa i tidlös design.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)18 cm
Sladdlängd (m)1,4 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/K5 Kristall
SockelE14

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.