Quebec Konstgran Vit 210cm
Quebec Konstgran Vit 210cm

Quebec Konstgran Vit 210cm

rating Inga omdömen
11-348

1 699 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Diameter (cm)
130 cm
Höjd (cm)
210 cm
Utomhusbruk
Ja
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast/Metall

Vacker konstgran i vitt, från Star Trading, med en höjd på 210 cm. Quebec vit konstgran blir en riktigt läcker inredningsdetalj för den som inte vill ha en traditionell grön julgran! 

Quebec är gjord i PVC med tippar i modell "Round Tip" och har fasta grenar som lätt fälls ner efter eget önskemål. Läs mer om barrtypen nedan. Varje gren har gott om smågrenar och tätt med barr för att avge ett fylligt intryck. När alla grenar är fullt utvecklade har granen en diameter på 130 cm på bredaste stället. Denna vita gran kommer i tre sektioner som enkelt sätts ihop vid montering.

Quebec är en ståtlig och fyllig konstgran som passar lika bra inomhus som utomhus och hjälper dig att skapa en modern och härlig julstämning, oavsett placering! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
130 cm
Höjd (cm)
210 cm
Utomhusbruk
Ja
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast/Metall