Brekstad Julgran LED 210cm Grön
Brekstad Julgran LED 210cm Grön

Brekstad Julgran LED 210cm Grön

rating Inga omdömen
55-031

5 839 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Berkstad är en verklighetstrogen grön konstgran från välkända Star Trading. Denna härliga konstgran har en blandning av två olika barrtyper för att ge ett extra fylligt och verklighetstroget intryck, den har både PE och PVC-barr samt tippar i formerna Arrow tip samt Round tip - läs mer om detta nedan.

Konstgranen har 460 stycken små inbyggda LED-lampor som är jämt utplacerade över hela granen och som avger ett mysigt, varmvitt ljussken.

Konstgranen Berkstad har konstruktion Gångjärn/Paraplyträd vilket innebär att grenarna är permanent fastsatta på stammen i gångjärn som enkelt fälls ner när du monterar granen. Den kommer i 3 sektioner som enkelt monteras ihop med varandra.

Denna plastgran passar precis lika bra inomhus som utomhus och hjälper dig att skapa en härlig julstämning i ditt hem! Den har en höjd på 2,10 meter och när alla grenar är fullt utvecklade och alla barr upp fluffade har den en diameter på 150 cm på bredaste stället.

Levereras komplett med en 5m lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag.

Konstgranar - Vad ska man välja?

Vi har ett väldigt stort utbud av granar i olika prisklasser och olika storlekar. Här hittar du granar för olika behov med olika egenskaper och dessutom finns flera granar med förmonterad belysning i form av modern varmvit LED-teknik för längre hållbarhet. Bara att koppla in och köra igång. Så vad ska man välja?

Barrtyper

PVC - PVC är en av de vanligaste plastsorterna. Star Trading följer de nationella och europeiska lagkrav som finns gällande kemikalier i produkter. När det gäller PVC så finns det ett antal substanser (kemikalier) som regleras via förordningarna POP/Reach och RoHS. Star Trading har i flera års tid enbart använt sig av ny PVC, detta på grund av att det är svårt att få återbrukad PVC ren nog från förbjudna ämnen. Hittills har deras PVC klarat alla tester och inga mjukgörare (ftalater) eller flamskyddsmedel har upptäckts. PVC är det material som som är lättast att få till fylligheten i granar, kransar och girlanger. PVC finns även i olika färger och här väljer Star Trading att använda sig av två st olika gröna färger för att få en så verklighetstrogen gran som möjligt. 

Observera att vita granar har ett lätt UV-skydd för att förhindra att de blir gula av solljus. Dock används endast en liten mängd eftersom det annars blir svårt att uppnå REACH-kraven och därför kan de vita granarna eventuellt gulna efter några år ute i solljus. Alla gröna granar, girlanger och kransar har inte något UV skydd.

PE - det mest verklighetstrogna barret. PE, eller polyetylen som förkortningen står för, är det mest verklighetstrogna materialet av konstgjort barr. Barren skapas genom gjutning, vilket ger barren en rundad form som upplevs som en nästintill identisk kopia av ett riktigt barr. PE-barr ger granen därför ett mycket naturligt och verklighetstroget utseende. Om du vill ha en PVC-fri konstgran ska du välja någon av modellerna i Full PE. Material- samt tillverkningskostnaden för PE-barr är naturligtvis högre och därför är även konstgranar i Full PE dyrare än granar i PVC-plast.

Konstruktion

Gångjärn/Paraplyträd Grenarna är permanent fastsatta vid stammen i gångjärn och fälls ned när man monterar granen.

Lösa grenar påhakas Enskilda grupper av grenar hakas fast i stammen när man monterar granen. Denna konstruktion används för mycket täta och fylliga granar så att de kan formas jämt.

Fastsatta grenar viks ner den vanligaste konstruktionen där grenarna är permanent fastsatta och viks ned när man monterar och formar granen. Ingen extra montering krävs även om stora granar kommer i flera delar som sätts ihop. På wrapped assembly granar kan du justera grenvinkeln efter tycke och smak när du viker ned dem eftersom det inte finns något stopp på grenarna.

Det finns fyra olika utföranden på grenarna.

Här finner ni de olika utföranden på tipparna.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
150 cm
Höjd (cm)
210 cm
Djup (cm)
150 cm
Sladdlängd (m)
5 m
Färg på sladd
Grön
Effekt (Watt)
4,3W
Sockel
Ej utbytbar
Ljusflöde (Lumen)
410 lm
Spänning (Volt)
230V AC / Transformator Medföljer
Strömbrytare
Nej
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Färgkategori
Grön
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
2700K
Livslängd
7000 h
Antal lampor
460
Energiklass (Ny)
G