Ottawa Julgran LED 210cm Svart Större

Ottawa Julgran LED 210cm Svart

11-307

Ny

1 895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Ottawa Julgran LED 210cm Svart

Beskrivning

En svart julgran med 260 st LED-ljuskällor med varmvitt sken för både inomhus och utomhusbruk. Ett fint träd att dekorera med till jul.

Denna granen har konstruktionen Fastsatta grenar viks ned och med round tip.

För mer utförlig beskrivning "läs nedan".

Konstgranar - Vad ska man välja?

Vi har ett väldigt stort utbud av granar i olika prisklasser och olika storlekar. Här hittar du granar för olika behov med olika egenskaper och dessutom finns flera granar med förmonterad belysning i form av modern varmvit LED-teknik för längre hållbarhet. Bara att koppla in och köra igång. Så vad ska man välja?

PVC - är en av de vanligaste plastsorterna.

Star Trading har i flera års tid använt sig av ny PVC och dom REACH testar den flera gånger om året. Hittills har alla deras PVC klarat testerna. Inga mjukgörare (ftalater) eller flamskyddsmedel har upptäckts. Pvc är det material som som är lättast att få till fylligheten i granar, kransar och girlanger. PVC finns även i olika färger och här väljer Star Trading att använda sig av två st olika gröna färger för att få en så verklighetstrogen gran som möjligt. 

Observera att det vita granarna har ett lätt UV skydd för att inte gulna så fort, men här gäller det att inte använda för mycket då blir det svårt att uppnå REACH kraven och därför kan de vita granarna eventuellt gulna efter några år ute i solljuset. Våra gröna granar, girlanger och kransar har inte något UV skydd.

PE - det mest verklighetstrogna barret.

PE, eller polyetylen som förkortningen står för, är det mest verklighetstrogna materialet av konstgjort barr. Barren skapas genom gjutning, vilket ger barren en rundad form som upplevs som en kopia av ett riktigt barr. PE-barr ger granen ett mycket naturligt utseende. Ett val som kommer starkt, det blir fler och fler kunder som har en anti-PVC policy och då tycker vi att detta är det bästa valet, vi har några modeller i full PE, även kransar och girlanger. Utseendet blir mer likt en naturlig gran, men kostnaden för materialet och konstruktionen är hög och detta gör artiklarna dyra och hamnar då oftast i Premium klassen.

Konstruktion

Gångjärn/Paraplyträd Grenarna är permanent fastsatta vid stammen i gångjärn och fälls ned när man monterar granen.

Lösa grenar påhakas Enskilda grupper av grenar hakas fast i stammen när man monterar granen. Denna konstruktion används för mycket täta och fylliga granar så att de kan formas jämt, men kan inte användas för pre-lit granar.

Fastsatta grenar viks ner den vanligaste konstruktionen där grenarna är permanent fastsatta och viks ned när man formar granen. Ingen extra montering krävs även om stora granar kommer i flera delar som sätts ihop. På wrapped assembly granar kan du justera grenvinkeln efter tycke och smak när du viker ned dem eftersom det inte finns något stopp på grenarna.

Det finns fyra olika utföranden på grenarna.

Här finner ni dom olika utföranden på tipparna.

Specifikationer

Längd120cm
Höjd210cm
Djup120 cm
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Effekt (Watt)4,68W
Sladdlängd500 cm
ProduktfärgSvart
LjuskällaInbyggd LED
Livslängd10000 h
SockelEj utbytbar
Spänning (Volt)230V AC
Färg på sladdSvart
BarrtypRound Tip

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.