Italy Komplett Stolplykta 2L, Svart Större

Italy Komplett Stolplykta 2L, Svart

13-364

Ny

2 495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Italy stolplyktor från Malmbergs är några riktiga klassiker i bra kvalitet och prisklass. Denna stolplykta har en stomme av gjuten, pulverlackerad aluminium och två fina lyktor med klar kupa av polykarbonat. 

Stolplyktan har en höjd på 2,20 m och monteringsbyglar för ingjutning i betong medföljer. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Tips! Välj en ljuskälla med inbyggd skymningssensor och låt lampan tändas och släckas per automatik! Se passande ljuskällor under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)83 cm
Höjd (cm)220 cm
Effekt (Watt)2xMax 11W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
EnergiklassA++-E
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.