Mode Stolplykta LED

rating Inga omdömen
18-757

6 095 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Snygga Mode stolplykta från välkända Konstsmide är en stolplykta i modern och stilren design. Mode är gjord i galvaniserad stål och har ett snyggt polykarbonat klarglas.

Mode har integrerad (inbyggd) LED för låg energiförbrukning och lång livslängd. Ljuskällan är på hela 8W och är både dimbar och utbytbar. Med sin färgtemperatur på 3000K sprider den ett härligt varmvitt ljussken. 

Placera Mode stolplykta längs en gångstig, på ett trädäck eller i en blomsterrabatt och skapa en snygg och välkomnande utemiljö med denna fina stolplykta! Levereras komplett med stolpe. För installation direkt på mark, komplettera med Konstsmides markfäste, se under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Längd/Bredd (cm)
35 cm
Höjd (cm)
220 cm
Djup (cm)
35 cm
Effekt (Watt)
8W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP54
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Galvaniserad stål
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K