Nova Komplett Stolplykta 1L
Nova Komplett Stolplykta 1L
Nova Komplett Stolplykta 1L
Nova Komplett Stolplykta 1L
  • Nova Komplett Stolplykta 1L
  • Nova Komplett Stolplykta 1L
  • Nova Komplett Stolplykta 1L

Nova Komplett Stolplykta 1L

rating Inga omdömen
14-440-B

4 995 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Nova är en handgjord stolplykta i enkel och modern design från välkända Konstsmide. Denna stolplykta gör sig väldigt bra i en blomsterrabatt, på en gångstig eller på en gårdsplan och hjälper dig att skapa en mysig och välkomnande utemiljö! Lykthuset är i klart akrylglas och sprider en häftig ljuseffekt. Stolpen är i lackerad, gjuten aluminium och har en snygg, matt finish.  

 Stolplyktan finns i tre färger, välj mellan vit, grå och svart. Komplettera med Konstsmides markfäste för enkel montering.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande ljuskällor under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
34 cm
Höjd (cm)
221 cm
Effekt (Watt)
Max 50W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium/Akryl
Sockel
GU10

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.