Heimdal Komplett Stolplykta
Heimdal Komplett Stolplykta
Heimdal Komplett Stolplykta
  • Heimdal Komplett Stolplykta
  • Heimdal Komplett Stolplykta

Heimdal Komplett Stolplykta

rating Inga omdömen
14-438-B

4 995 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Heimdal är en handgjord stolplykta i modern och stilfull design från välkända Konstsmide. Stolplyktan är gjord av pulverlackerad, gjuten aluminium och har ett lykthus med vackert opalglas som sprider ett härligt ljussken. 

Heimdal stolplykta gör sig bra i trädgården, vid garageuppfarten eller längs gångstigar och hjälper dig att skapa en mysig och välkomnade utemiljö. 

Stolplyktan finns i två fina färger, välj mellan grå och svart. Komplettera med Konstsmides markfäste för enkel montering.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Tips! Välj en ljuskälla med inbyggd skymningssensor och låt lampan tändas och släckas per automatik! Se passande ljuskällor under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
38 cm
Höjd (cm)
200 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium/Opalglas
Sockel
E27

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.