Dex LED spotlightpaket Större

Dex LED skensystemkit

Ny

2 799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Dex LED skensystemkit

Dex är en strömlinjeformad, minimalistisk spotlight med moderna ljuskällor och exklusiva material, med baffelkant för bättre ljuskomfort.

1-fas skenpaket med 1 m skena och tre Dex spotlights. GU10, inklusive dimbara LED-ljuskällor. Finns i tre fina färger, välj mellan aluminium, mattvit och oxidgrå.

Specifikationer

Diameter60mm
Längd1000mm
Höjd178mm
Garanti2 år
Effekt (Watt)3 x 5,3W
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10
Färgtemperatur (Kelvin)3000K
Ljusflöde (Lumen)350 lm
Spänning (Volt)230V AC

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.