Palsby Skål Ø21cm Beige
Palsby Skål Ø21cm Beige

Palsby Skål Ø21cm Beige

rating Inga omdömen
53-668

89 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Palsby skål från Koziol är designad av Ole Palsby. Skålen har en beige färg och är tillverkad i 100% återvinningsbar biocirkulär termoplast och träfiber. Skålen rymmer hela 2 liter och har en kant som är utformad för att göra det enkelt att hälla utan att spilla. En praktisk och snygg skål att ha nära tillhands i köket!

Till denna skål finns matchande lock att köpa till, se under "Tillbehör"

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Diameter (cm)
21 cm
Längd/Bredd (cm)
21,2 cm
Höjd (cm)
11,1 cm
Djup (cm)
21,2 cm
Garanti
2 år
Material
Biocirkulära termoPlaster och träfiber. 100% återvunnet material/100% återvinningsbart/100% koldioxidneutrala