Eggs To Go Äggkartong för 6 Ägg Beige
  • −30%
Eggs To Go Äggkartong för 6 Ägg Beige

Eggs To Go Äggkartong för 6 Ägg Beige

rating Inga omdömen
53-644

83 kr 119 kr −30%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Liknande produkter

Egg to go äggkartong från Koziol är tillverkad i 100% återvinningsbar miljövänlig biocirkulär termoplast och träfiber. Äggkartongen har plats till 6st ägg och är perfekt för shopping på bondens marknad. Asken är säker och stabil och har ett lock med klicklås. Det chockresistenta materialet håller äggen garanterat hela.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Längd/Bredd (cm)
17 cm
Höjd (cm)
7,3 cm
Djup (cm)
11,8 cm
Garanti
2 år
Material
Biocirkulär termoPlast och träfiber. 100% återvunnet material/100% återvinningsbart/100% koldioxidneutrala