Candy Matlådor med Bestick Beige
Candy Matlådor med Bestick Beige
Candy Matlådor med Bestick Beige
  • Candy Matlådor med Bestick Beige
  • Candy Matlådor med Bestick Beige

Candy Matlådor med Bestick Beige

rating Inga omdömen
53-598

239 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Candy matlådor med bestick från Koziol är tillverkad i 100% återvinningsbar biocirkulär termoplast. I detta set ingår två stycken beigea matlådor och ett set bestick innehållandes en gaffel, en kniv och en sked i samma matchande färg som kommer från serien Klikk. Med detta set kan du enkelt och smidigt förvara sallader, dressingar, grönsaker, smörgåsar och frukt åtskilda i de olika lådorna och äta på obestämd plats!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Längd/Bredd (cm)
19 cm
Höjd (cm)
6,5 cm
Djup (cm)
13,5 cm
Garanti
2 år
Material
Biocirkulära termoPlaster. 100% återvunnet material.