Candy Matlåda Bondgård L Röd
  • −25%

PRISMATCHAD

Candy Matlåda Bondgård L Röd

Candy Matlåda Bondgård L Röd

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
53-594

112 kr 149 kr −25%

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
19 cm
Höjd (cm)
6,5 cm
Djup (cm)
13,5 cm
Garanti
2 år
Material
Biocirkulära termoPlaster och träfiber. 100% återvunnet material/100% koldioxidneutrala

Candy matlåda från Koziol är tillverkad i 100% återvinningsbar biocirkulär termoplast och träfiber och är helt giftfri. En härlig, färgglad och rymlig matlåda med bondgråds print. Den säkra stängningen gör så att matlådan inte av misstag kan öppnas under transport. Matlådan har en rund form som smidigt säkerställer att den inte fastnar i saker när den tas ut från väskan eller ryggsäcken.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Längd/Bredd (cm)
19 cm
Höjd (cm)
6,5 cm
Djup (cm)
13,5 cm
Garanti
2 år
Material
Biocirkulära termoPlaster och träfiber. 100% återvunnet material/100% koldioxidneutrala