Ponto Väggkrokar 4-pack Gunmetal
  • −16%
Ponto Väggkrokar 4-pack Gunmetal

Ponto Väggkrokar 4-pack Gunmetal

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
53-254

419 kr 499 kr −16%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Ponto väggkrokar från Blomus är ett set om 4st väggkrokar och kommer i två olika storlekar, 2x 8,5cm och 2x 5cm, samtliga har ett djup på 4,5cm. Väggkrokarna är tillverkade i polystone och är i färgen Gunmetal.

Dessa härliga väggkrokar kan du enkelt sätta i hallen, köket eller badrummet. Med dessa härliga krokar håller du dina saker stiligt på plats! Väggkrokarna levereras inklusive monteringsmaterial för enkel upphängning.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Diameter (cm)
8,5 cm
Djup (cm)
4,5 cm
Garanti
2 år
Material
Polystone