Kampanj! Dewdrop Trästjärna LED Större

Dewdrop Trästjärna LED

15-994

Ny

167 kr

inkl moms

209 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Dewdrop Trästjärna LED

Beskrivning

En stilfull och snygg dekoration i form av en stjärna i färgen brun. Denna fina stjärna passar lika bra att hänga i fönstret eller på en vägg som att ställa på en tavellist eller ovanpå en möbel, lutad mot väggen. 

Trästjärnan har 30st ej utbytbara små LED ljuskällor som avger ett mysigt ljussken och en 3V transformator ingår.

Specifikationer

Bredd515mm
Höjd480mm
Djup40mm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,9W
Sladdlängd3,5m
LjuskällaMedföljer
Spänning (Volt)230V AC

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.