Förnya dina julstjärnor i fönstret till ett bra pris! Behåll sladden på din nuvarande julstjärna och byt ut stjärnan till någon av våra vackra utbytesstjärnor, nu är det enkelt och prisvärt att variera från år till år!

eller

Mixa och gör din alldeles egna julstjärna till jul! Välj stjärna och komplettera med någon av våra färgade textilsladdar och voilá, nu har du din alldeles egna vackara julstjärna!

Observera att priset endast avser stjärna i papp. Lampsladd och ljuskälla säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
60 cm
Höjd (cm)
60 cm
Djup (cm)
20 cm
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej