Kampanj! Sigismund Julstjärna 38cm Större

Sigismund Julstjärna 38cm

Ny

359 kr

inkl moms

1 195 kr

-70%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Superfin julstjärna i glas med detaljer i färgad metall. Denna fina stjärna är vacker att ställa i fönstret eller på en skänk och gör sig lika bra i hemmets alla rum och hjälper till att sprida en härlig julstämning! 

Komplettera med en snygg ljuskälla i LED för toppresultat! Ljuskälla säljes separat - se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)38 cm
Höjd (cm)38 cm
Djup (cm)10 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.