Kampanj! Lysekil Stjärna Liten 29cm Beige Större

Lysekil Stjärna Liten 29cm Beige

22-379

Ny

293 kr

inkl moms

489 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Superfina Lysekil, från Star Trading, är en härlig julstjärna i beige trä med lamphållare i vacker mässing. Placera Lysekil stjärna i fönsterkarmen eller på ett avlastningsbord och få en härlig inredningsdetalj i ditt hem! Lysekil passar lika bra som juldekoration som bordslampa året om.

Din Lysekil stjärna gör sig bäst tillsammans med en dekorativ ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)29 cm
Djup (cm)6 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Garanti2 år
ProduktfärgBeige
FärgkategoriBeige
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.