Kampanj! Antique Julstjärna 60cm Större

Antique Julstjärna 60cm

Ny

197 kr

inkl moms

329 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Ljuvlig julstjärna i papp i klassiskt vacker design och som sprider en härlig julstämning i hemmets alla rum.

Komplettera med en ljuskälla i LED som inte blir varm och drar lite ström för bästa resultat! Ljuskälla säljes separat - se under fliken "Köp Till". 

Populära julstjärnan Antique finns i fyra olika färger, välj mellan vit, röd, silver och guld.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)60 cm
Höjd (cm)60 cm
Djup (cm)16 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Färg på sladdVit
AnslutningSladd & stickkontakt
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Nöjd kund
Anna Isabelle G. - 2018/12/17Jättefin stjärna. Väl inpackat paket.
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.