Kampanj! Dot Julstjärna 100cm Större

Dot Julstjärna 100cm

Ny

275 kr

inkl moms

459 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Ljuvlig julstjärna i papp i klassiskt vacker design med fint mönster som sprider en härlig julstämning i hemmets alla rum!

Ljuskälla säljes separat - se under fliken "Köp Till". 

Julstjärnan finns i tre färger, välj mellan guld, vit och röd.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)100 cm
Höjd (cm)100 cm
Djup (cm)21 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Färg på sladdVit
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareIngen strömbrytare
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.