Vackra julstjärnan Anna, från välkända PR Home, är gjord i rotting och har en stilren svart finish. Eftersom stjärnan är handgjord i rotting, som är ett naturmaterial, är varje stjärna unik och vissa nyansskillnader kan förekomma som en del av stjärnans härliga karaktär.

Denna rottingstjärna levereras med 3,5 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Ljuskälla säljes separat, komplettera med en ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
68 cm
Höjd (cm)
68 cm
Djup (cm)
11 cm
Sladdlängd (m)
3,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 25W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Energiklass
A++-E
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Rotting
Sockel
E27