Mini Julstjärna 24cm Större

Mini Julstjärna 24cm

Ny

189 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

En favorit att dekorera hemmet med till jul är denna vackra julstjärna i metall! En klassiskt vacker design och som sprider en härlig julstämning i hemmets alla rum. 

Komplettera med en ljuskälla i LED som inte blir varm och drar lite ström för bästa resultat! Ljuskälla säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. 

 Stjärnan finns i tre färger, välj mellan mässing, koppar och vit.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)25 cm
Höjd (cm)25 cm
Djup (cm)5,5 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.