Farm Julstjärna 59 cm Större

Farm Julstjärna 59 cm

Ny

799 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Fina Farm julstjärna från välkända PR HOME är gjord i trä och har en vacker, rustik finish. De är målade i vackert svart eller brunt vilket innebär att träådringen lyser genom på flera ställen, detta gör att varje stjärna är unik och har en snygg, lätt sliten finish. Med sin maffiga storlek är detta en julstjärna som gör sig riktigt bra i stora fönster men kan också hängas direkt från taket mot en vägg eller fritt i en annars mörk hörna. 

Komplettera med en dekorativ ljuskälla för bästa resultat! Vi har många snygga ljuskällor i LED som inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)59 cm
Höjd (cm)56 cm
Djup (cm)3 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
AnslutningSladd & stickkontakt
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä
SockelE27

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Julstjärna i fönster
Jonas Peter R. - 2018/12/11Snygg, elegant och stilren med ett naturligt skönt utseende.
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.