Katabo Julstjärna 43cm Större

Katabo Julstjärna 43cm

Ny

169 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Låt katabo julstjärna lysa upp hemma hos dig i vintermörkret! Stjärnan är i papp, har ett vackert mönster och sprider en härlig julstämning i hemmets alla rum.

Komplettera med en ljuskälla i LED som inte blir varm, håller länge och drar lite ström för bästa resultat. Ljuskälla säljes separat - se under fliken "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)43 cm
Höjd (cm)43 cm
Djup (cm)14 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Spänning (Volt)230V AC
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Mycket vackert sken
Lisbeth Yvonne A. - 2019/01/09Snabb leverans varorna var perfekt
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.