Kampanj! Katabo Julstjärna 100cm Större

Katabo Julstjärna 100cm

Ny

161 kr

inkl moms

269 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Katabo Julstjärna 100cm

Beskrivning

Stor, ljuvlig julstjärna i papp i klassiskt vacker design med fint mönster som sprider en härlig julstämning i hemmets alla rum.

Komplettera med en ljuskälla i LED som inte blir varm och drar lite ström för bästa resultat! Ljuskälla säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. 

Julstjärnan finns i tre fina färger, välj mellan svart, röd och vit.

Specifikationer

Bredd1000mm
Höjd1000mm
Djup205 mm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3500 mm
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Julstjärna
Hans Stefan H. - 2018/12/06Motsvarade helt våra förväntningar
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.