Ekholm Julstjärna Svart 28cm Större

Ekholm Julstjärna Svart 28cm

22-818

Ny

549 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Ekholm julstjärna, från Markslöjd, är en vacker metallstjärna i svart. Med sin diameter på 28 cm gör den sig riktigt bra i djupa fönster eller hängandes fritt från taket över ett sidobord. Levereras till dig med kedja för upphängning och 3,5 meter sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Specifikationer

Bredd28 cm
Höjd30 cm
Djup28 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.