Kampanj! Ansgar Adventsstjärna 50cm Svart Större

Ansgar Adventsstjärna 50cm Svart

22-817

Ny

461 kr

inkl moms

769 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Ansgar julstjärna, från välkända Markslöjd, är en adventsstjärna i svart metall kombinerat med klarglas. Placera Ansgar i ditt fönster och få en tidlös inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Specifikationer

Bredd50 cm
Höjd50 cm
Djup13 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.