Tindra Hängande Adventsstjärna Råsilver Större

Tindra Hängande Adventsstjärna Råsilver

22-689

Ny

399 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Fina Tindra hängande adventsstjärna, från välkända PR Home, är en julstjärna i metall med rustik finish. Den modernt industriella designen gör att Tindra har en självklar plats i det stilsäkra hemmet! Stjärnan levereras komplett med 3,5 meter stickkontakt för vägguttag för enkel placering. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många dekorativa ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd45 cm
Höjd48 cm
Djup4,5 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgRåsilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareIngen strömbrytare
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Silver

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Finaste stjärnan
Åse Eva Maria B. - 2018/12/13Finaste stjärnan jag nånsin haft, plus för kabeljusteringen
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.