Kampanj! Etoile Julstjärna 30cm Större

Etoile Julstjärna 50cm

Ny

837 kr

inkl moms

1 195 kr

-30%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Etoile Julstjärna 50cm

Fina Etoile julstjärna från välkända By Rydéns är en vacker adventsstjärna gjord i metall med en matt finish. Det fina mönstret i metallen ger en mysig ljusspridning och stjärnans design för tankarna till Orienten, där inspirationen till designen är hämta från.

Placera Etoile i ditt fönster, hängandes mot en vägg eller fritt från taket över ett sidobord och låt den sprida en härlig julstämning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd45 cm
Höjd50 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.