Kampanj! Alva Julstjärna Större

Alva Julstjärna

19-416

Ny

179 kr

inkl moms

299 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Alva Julstjärna

Fina Alva julstjärna från Markslöjd är en rejäl julstjärna på hela 75 cm i diameter, gjord i svart/vit papp. Alva levereras komplett med sladd på 3,5 meter med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Placera Alva i ditt fönster och låt denna vackra julstjärna sprida en härlig julstämning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Specifikationer

Diameter75cm
Djup11 cm
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart/Vit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPapp
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.