Kampanj! Twice Julstjärna Större

Twice Julstjärna

Ny

520 kr

inkl moms

1 299 kr

-60%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Twice Julstjärna

Beskrivning

Otroligt fin och härlig julstjärna som lyser vackert i vintermörkret.

Julstjärnan har en modern och elegant design där ljuskällan är synlig, så matcha med någon utav våra snygga ljuskällor för ett ultimat resultat.

Specifikationer

Bredd450mm
Höjd450mm
Djup40 mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
LjuskällaMedföljer ej
DimbarJa
SockelE27

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.