Kampanj! Lisa Julstjärna 54cm Större

Lisa Julstjärna 54cm

15-925

Ny

95 kr

inkl moms

159 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Lisa Julstjärna 54cm

Beskrivning

En superfin och härlig julstjärna i röd-rutig papp med vacker röd textilkabel som sprider en härlig julstämning i hemmets alla rum!

Komplettera med en ljuskälla i LED som inte blir varm och drar lite ström för bästa resultat! Ljuskälla säljes separat, se under fliken "Köp Till" ovan.

Specifikationer

Diameter540mm
Höjd540mm
Djup160 mm
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgVit/Röd
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.