Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm
Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm
Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm
  • Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm
  • Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm

Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 4.5/5 - Antal omdöme: 2
16-171

319 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Toppy är en söt, batteridriven konstgran i grönt med inbyggda LED-lampor. Denna minigran är endast avsedd för inomhusbruk och blir en fin juldekoration i ditt hem! 

Då den drivs på batteri är den enkel att placera ut utan att behöva tänka på sladdar eller vägguttag. De 20 inbyggda LED-lamporna är jämt fördelade över hela granen och avger ett mysigt, varmvitt ljussken. Batteridosan är placerad på en 50 cm lång sladd som är enkel att gömma bakom granen och den har timerfunktion. Detta innebär att du tänder granen en gång vid önskad tidpunkt, lamporna lyser sedan i 6 timmar och tänds igen automatiskt dagen efter. Superpraktiskt! 

Eftersom lamporna är i LED utsöndrar de inte värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Du behöver 3 stycken AA-batterier till denna konstgran, dessa säljes separat - se passande förslag under "Köp Till". 

Toppy grön konstgran är gjord i PVC och har fasta grenar som fälls ut ner och fluffas upp efter eget önskemål. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm
rating 5 5 0.5
Väldigt söt gran med mysig belysning! Passade perfekt i ett smalt fönster och extra plus för att den är batteridriven med jättesmart timerfunktion!
Toppy Batteridriven Konstgran LED 60cm
rating 4 5 0.5
Svårt att vinkla upp grenarna och få den i balans

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
32 cm
Höjd (cm)
60 cm
Färg på sladd
Grön
Effekt (Watt)
0,15W
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Grön
Färgkategori
Grön
Ljuskälla
Inbyggd LED
Livslängd
10000 h
Batterityp
AA