Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
  • Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
  • Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
  • Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
  • Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm

Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 4/5 - Antal omdöme: 3
16-170

219 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Toppy är en söt, batteridriven bordsgran i grönt med inbyggda LED-lampor. Denna mini-konstgran är endast avsedd för inomhusbruk och blir en fin juldekoration i ditt hem! 

Då den drivs på batteri är den enkel att placera ut utan att behöva tänka på sladdar eller vägguttag. De 10 inbyggda LED-lamporna är jämt fördelade över hela granen och avger ett mysigt, varmvitt ljussken. Batteridosan är placerad på en 50 cm lång sladd som är enkel att gömma bakom granen och den har timerfunktion. Detta innebär att du tänder granen en gång vid önskad tidpunkt, lamporna lyser sedan i 6 timmar och tänds igen automatiskt dagen efter. Superpraktiskt! 

Eftersom lamporna är i LED utsöndrar de inte värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Du behöver 3 stycken AA-batterier till denna konstgran, dessa säljes separat - se passande förslag under "Köp Till". 

Toppy grön konstgran är gjord i PVC och har fasta grenar som fälls ut ner och fluffas upp efter eget önskemål. 

Konstgranar - Vad ska man välja?

Vi har ett väldigt stort utbud av granar i olika prisklasser och olika storlekar. Här hittar du granar för olika behov med olika egenskaper och dessutom finns flera granar med förmonterad belysning i form av modern varmvit LED-teknik för längre hållbarhet. Bara att koppla in och köra igång. Så vad ska man välja?

Barrtyper

PVC - PVC är en av de vanligaste plastsorterna. Star Trading följer de nationella och europeiska lagkrav som finns gällande kemikalier i produkter. När det gäller PVC så finns det ett antal substanser (kemikalier) som regleras via förordningarna POP/Reach och RoHS. Star Trading har i flera års tid enbart använt sig av ny PVC, detta på grund av att det är svårt att få återbrukad PVC ren nog från förbjudna ämnen. Hittills har deras PVC klarat alla tester och inga mjukgörare (ftalater) eller flamskyddsmedel har upptäckts. PVC är det material som som är lättast att få till fylligheten i granar, kransar och girlanger. PVC finns även i olika färger och här väljer Star Trading att använda sig av två st olika gröna färger för att få en så verklighetstrogen gran som möjligt. 

Observera att vita granar har ett lätt UV-skydd för att förhindra att de blir gula av solljus. Dock används endast en liten mängd eftersom det annars blir svårt att uppnå REACH-kraven och därför kan de vita granarna eventuellt gulna efter några år ute i solljus. Alla gröna granar, girlanger och kransar har inte något UV skydd.

PE - det mest verklighetstrogna barret. PE, eller polyetylen som förkortningen står för, är det mest verklighetstrogna materialet av konstgjort barr. Barren skapas genom gjutning, vilket ger barren en rundad form som upplevs som en nästintill identisk kopia av ett riktigt barr. PE-barr ger granen därför ett mycket naturligt och verklighetstroget utseende. Om du vill ha en PVC-fri konstgran ska du välja någon av modellerna i Full PE. Material- samt tillverkningskostnaden för PE-barr är naturligtvis högre och därför är även konstgranar i Full PE dyrare än granar i PVC-plast.

Konstruktion

Gångjärn/Paraplyträd Grenarna är permanent fastsatta vid stammen i gångjärn och fälls ned när man monterar granen.

Lösa grenar påhakas Enskilda grupper av grenar hakas fast i stammen när man monterar granen. Denna konstruktion används för mycket täta och fylliga granar så att de kan formas jämt.

Fastsatta grenar viks ner den vanligaste konstruktionen där grenarna är permanent fastsatta och viks ned när man monterar och formar granen. Ingen extra montering krävs även om stora granar kommer i flera delar som sätts ihop. På wrapped assembly granar kan du justera grenvinkeln efter tycke och smak när du viker ned dem eftersom det inte finns något stopp på grenarna.

Det finns fyra olika utföranden på grenarna.

Här finner ni de olika utföranden på tipparna.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
rating 5 5 0.5
Trevlig liten gran, pryder sin plats!
Toppy Batteridriven Konstgran LED 45cm
rating 2.5 5 0.5
Fin gran men så små ljus - de kommer inte att lysa upp min jul.
Bordsgran
rating 5 5 0.5
Mycket fin gran. Snabb leverans

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
45 cm
Färg på sladd
Grön
Effekt (Watt)
0,10W
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Grön
Färgkategori
Grön
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
Varmvit
Batterityp
AA