Tomte Vinkande Crystal 60 cm Större

Tomte Vinkande Crystal 60 cm

22-238

Ny

1 895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Söt jultomte i akryl, från välkända Konstsmide, som passar utmärkt som utomhusdekoration under vintern. Denna färgglada jultomte gör sig bra på trappen utanför ytterdörren eller i trädgården och hjälper dig att skapa en härligt välkomnande utemiljö! 

Med sin IP44-klassning är den väl anpassad för utomhusbruk, har inbyggda ljuskällor i LED som lyser i ett mysigt ljussken och levereras komplett till dig med en fem meter lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
ProduktfärgMultifärgad
LjuskällaInbyggd LED
MaterialAkryl

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.