North Pole Skylt Crystal Utomhusdekoration Större

North Pole Skylt Crystal Utomhusdekoration

22-269

Ny

1 495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Minimera risken att jultomten missar ditt hus med denna härliga utomhusdekoration i akryl, från välkända Konstsmide! Skylten är 85 cm hög och levereras med markspett (105 cm hög med markspett) som gör att du enkelt kan placera den direkt i gräsmattan, i rabatten eller i en kruka. 

Med sin IP44-klassning är den väl anpassade för utomhusbruk, har inbyggda ljuskällor i LED som lyser i ett mysigt ljussken och levereras komplett till dig med en fem meter lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)38 cm
Höjd (cm)105 cm
Sladdlängd (m)5 m
Spänning (Volt)230V AC / 24V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgMultifärgad
FärgkategoriMultifärgad
LjuskällaInbyggd LED
MaterialAkryl

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Rekomenderas
Yvonne W. - 2018/11/28Super snabb leverans
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.