Kampanj! Pingvinbebisar 5-pack Crystal Utomhusdekoration Större

Pingvinbebisar 5-pack Crystal Utomhusdekoration

22-228

Ny

Rabatten slutar om:

343 kr

inkl moms

429 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Supersöta pingvinbebisar i akryl, från välkända Konstsmide, som passar utmärkt som utomhusdekoration under vintern. Detta 5-pack med pingviner i vitt och grått gör sig bra som dekoration i trädgården och hjälper dig att skapa en härligt välkomnande utemiljö! Varje pingvin är ca 12 cm bred och 13 cm hög. Sladdlängd mellan varje pingvin är en meter.

Med sin IP44-klassning är de väl anpassade för utomhusbruk, har inbyggda ljuskällor i LED som lyser i ett mysigt ljussken och levereras komplett till dig med en fem meter lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)12 cm
Höjd (cm)13 cm
Sladdlängd (m)5 m
Spänning (Volt)230V AC / 24V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgMultifärgad
FärgkategoriMultifärgad
LjuskällaInbyggd LED
MaterialAkryl

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.