Curly Krans 50cm Silver
Curly Krans 50cm Silver
Curly Krans 50cm Silver
Curly Krans 50cm Silver
  • Curly Krans 50cm Silver
  • Curly Krans 50cm Silver
  • Curly Krans 50cm Silver

Curly Krans 50cm LED Silver Inomhus

rating Inga omdömen
55-045

729 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar

Liknande produkter

Curly krans från Star Trading är en vacker metallkrans i mässing med en inbyggd ljusslinga i LED. Curly blir en vacker dekoration i ditt hem oavsett om du placerar den hängandes i ett fönster eller liggandes på ett bord runt ett blomsterarrangemang.

Kransen har 120st små fina LED-punkter som avger ett härligt varmvitt ljussken. Curly krans levereras med en 3,5m lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
50 cm
Höjd (cm)
50 cm
Djup (cm)
9 cm
Sladdlängd (m)
3,5 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
0,6W
Sockel
Ej utbytbar
Ljusflöde (Lumen)
55 lm
Spänning (Volt)
230V AC / Transformator Medföljer
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
2300K
Livslängd
5000 h
Färgåtergivning
60Ra
Antal lampor
120