Topsy Toppstjärna
Topsy Toppstjärna
Topsy Toppstjärna
  • Topsy Toppstjärna
  • Topsy Toppstjärna

Topsy Toppstjärna

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 4.5/5 - Antal omdöme: 2
28-165

259 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Topsy Toppstjärna, från Star Trading, är en stilren stjärna i mässingfärg med 28 ljuspunkter som lyser i ett mysigt varmvitt sken. Placeras enkelt på julgranstoppen med hjälp av medföljande klämma och med sin IP44-klassning är den väl anpassad för utomhusbruk men passar givetvis lika bra inomhus. Denna vackra julstjärna kommer ge din julgran det där lilla extra och höja julstämningen!

Du behöver 3s AA batterier, dessa säljes separat. Se passande förslag under "Köp Till" Den inbyggda timerfunktionen gör att dekorationen sköter tändning och släckning automatiskt. Du tänder den endast en gång vid önskad tidpunkt sedan lyser den i 6 timmar och tänds igen samma tidpunkt dagen efter.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Topsy Toppstjärna
rating 4 5 0.5
Önskar att sladden o dosan var grön eller svart så den inte syns så väl i granens topp
Topsy Toppstjärna
rating 5 5 0.5
väldigt fin stjärna.\r\näven om jag hade velat ha lite större.

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
23 cm
Höjd (cm)
30 cm
Djup (cm)
6 cm
Sladdlängd (m)
0,3 m
Färg på sladd
Mässing
Effekt (Watt)
0,84W
Sockel
Ej utbytbar
Spänning (Volt)
4,5V DC
Strömbrytare
Integrerad
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Guld
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer
Färgtemperatur
Varmvit
Batterityp
AA
Batteritid
80h
Timer
6 h på, 18 h av, repeterande
Avstånd mellan lampor
10 cm