Batteridriven Rosslinga Röd Större

Batteridriven Rosslinga Röd

23-941

Ny

109 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fin ljusslinga med rosor. Perfekt som bordsdekoration, i vaser eller bara som den är i sin matchande korg. 15st ej utbytbara rosor sitter på en 2,6m lång slinga. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när ljusslingan ska lysa. 

Ljusslingan drivs med hälp av 3st AA-batterier, dessa medföljer ej. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)260 cm
Höjd (cm)3 cm
Effekt (Watt)0,45W
Garanti2 år
ProduktfärgRöd
FärgkategoriRöd

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.