Kampanj! Batteridriven LED Mirror Light Stjärna, Svart 20cm Större

Batteridriven LED Mirror Light Stjärna, Svart 20cm

20-633

Ny

Rabatten slutar om:

119 kr

inkl moms

149 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Låt denna magiska 3D stjärna lysa upp ditt hem. Perfekt att dekorera med inomhus för att få till det där lilla extra i rummet och gästerna kommer garanterat att bli imponerade. Stjärnan är svart med 23 st LED-ljuskällor som lyser med ett vitt ljus. 

Stjärnan drivs med 3 st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till". Uppskattad batteritid är ca 80h.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)20 cm
Höjd (cm)20 cm
Djup (cm)4,5 cm
Effekt (Watt)0,018W
StrömbrytareIntegrerad
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
SockelEj utbytbar
Livslängd7000 h
BatteritypAA
Batteritid80 h
TimerNej

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.