Discokula Bordslampa LED Större

Discokula Bordslampa LED

22-139

Ny

279 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Vanliga frågor

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Discokula Bordslampa LED

Låt denna härliga discokula bli festens höjdpunkt eller skapa ett eget disco hemma när lusten faller på! Denna funktionella discokula i LED roterar för bästa möjliga ljusspridning samt har lampor som är riktade både nedåt och uppåt, vilket gör att du får färgat discoljus från golv till tak. Allt för att du ska få bästa möjliga discokänsla! 

Väldigt enkel att använda, bara att sätta sladden i vägguttaget och sen trycka på On/Off-knappen och låta discot börja. Lampan har gummitassar på undersidan för extra stabilitet. Ljuskälla i LED (E14) medföljer. 

Specifikationer

Diameter17 cm
Höjd21 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer
MaterialPlast
SockelE14
Spänning (Volt)230V / 7V (Transformator medföljer)
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt

Lighting by Havsö

Lighting by Havsö är ett varumärke som är del av Bergsala SDA koncernen. I vårt sortiment från Lighting by Havsö hittar du prisvärda och moderna bordslampor och taklampor som inte bara lyser upp ditt hem, utan även blir en stilren inredningsdetalj som passar i varje hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Bra
Marieanne Birgitta H. - 2018/12/165
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.