• −25%

Rasq Vägglampa Vit

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
21-594

1 121 kr 1 495 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Rasq är en infälld vägglampa, från Rendl Light Studio, för inom- och utomhusbruk. Denna lampa är gjord för infällnad med nedåtljus och är avsedd för murbelysning eller som ledljus för trädgårdsgångar eller vid terrasser.

Rasq vägglampa är gjord i vitlackerad metall och har integrerad (inbyggd) ljuskälla i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Med en ljusstyrka på 190 lm avger den ett behagligt ledljus som blir en snygg ljuseffekt, oavsett placering. Med sin IP65-klassning är den väl anpassad för utomhusbruk men kan även användas inomhus, i en långsmal hall eller i en trappa. Levereras komplett med drivdon.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
25 cm
Höjd (cm)
8,6 cm
Djup (cm)
7,2 cm
Håltagning (mm)
237 x 77 mm
Inbyggnadsdjup (mm)
80 mm
Effekt (Watt)
8,5W
Ljusflöde (Lumen)
190 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP65
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
3000K
Färgåtergivning
80Ra

Rendl

Rendl Light Studio erbjuder effektfull och unik belysning i modern, stilren design av högkvalitativa material. Rendl Light Studio har produkter passar såväl offentlig miljö så som hotell och restauranger som hemma hos dig! I vårt sortiment från Rendl hittar du ett stort utbud av taklampor, vägglampor och bordslampor både för inom- och utomhusbruk. Är du på jakt efter en lampa som är modern och stilren så kommer du garanterat hitta den i vårt sortiment från Rendl!